2010-06-02 01:51:29• hírek • Szatmar.ro

Karaoke Live döntő

Már egy héttel a döntő előtt nem lehetett asztalt foglalni a Szatmár.ro és a Music'At Pub közös Karaoke Live tehetségkutatójának döntőjére. Kilenc különösen tehetséges énekes lépett fel a döntőn, az első helyen pedig a kitűnő énekhangja mellett a színpadi látványra is adó Pataki Ágota lett, aki Postás Julitól a Puszi nyuszi című dalt énekelte.

Szinte tapintható volt a feszültség a Karaoke Live döntőjének megkezdését megelőző percekben a Music'At Pubban: a zsúfoltságig telt teremben az énekesek drukkereinél már csak a fellépők izgultak jobban. Az izgalom pedig a kezdés után is folytatódott, hiszen az elmúlt három hét elődöntőinek legjobbjait pontozta a zsűri, csak úgy repkedtek a 9-es, 10-es minősítések.

A fellépők közül elsőként Merk Annamária lépet a színpadra, aki Cserháti Zsuzsa I love you baby című dalát énekelte, majd Czumbil Henriette került sorra, aki egy Dusty Springfierld dallal bűvölte el a zsűrit. Az első blokkot Pop Ionut produkciója zárta, aki Robbie Williams-től az Angelst énekelte, mint később kiderült, produkciója ha nem is lett dobogós, de egy különdíjat azért megért.

A második harmad kicsit keményebb hangzásvilággal vette kezdetét: az első elődöntőn Bob Marleyt éneklő Opre Florian most egy Whitesnake dallal dübörgött, majd a második elődöntőt megnyerő Varga Annamária Janza Kata - A szívem visz tovább című dalát adta elő. A szünetet megelőzően Botos Izabella a Desperado zenekar Táncolj című dalával teremtett bulis hangulatot a szórakozóhelyen.

 

A szünetben aztán oldódott a hangulat, az idei Erdélyi Humorfesztiválon különdíjas Székely Zsolt zudított poénlavinát a közönségre.

Amikor már mindenki úgy érezte, hogy lassan kialakult a nyertes mezőny, jött a harmadik harmad, és minden számolgatás borulni látszott. Először Halász Bea énekelte Pink Sober című dalát, megszerezve a legtöbb pontot, így az élre ugrott, s sokan úgy gondolták, meg is nyeri a tehetségkutatót. Aztán jött Süveg Károly, aki kitűnően, orgánumának a leginkább megfelelő dalt választotta: Presser Gábor Rozsdás szög című dalát énekelte. A közönség vastapssal és ovációval jutamazta az előadót.

A közönség már kezdett barátkozni a győztes személyével, amikor az est utolsó előadója, Pataki Ágota a színpadra lépett. S ahogy lenni szokott, az utolsóból lett az első: Ágota Postás Juli Puszi nyuszi című dalát énekelte. A hangfekvésének kitűnően megfelelő dalt kis színpadi showval tette még izgalmasabbá: a közönség szinte robbant, amikor Ágota életének párja fehér nyuszifülekkel a színpad szélére ült... A zsűri pedig szín-tizessel jutalmazta produkcióját.

Pataki Ágota a Szatmár.ro-nak elmondta: bár már régóta szeret énekelni, a közönség elé nemrég egy Music'At Pubbos karaoke-esten lépett, fellépését követően pedig sokan dícsérték a hangját és bátorították: nevezzen be a Karaoke Live-ra is és mutassa meg tehetségét mindenkinek.

Míg a zsűri elvonult, hogy összesítse a pontokat, Sepa Mihály Sándor és Székely Zsolt, a Stend áp lájt humoristái szárakoztatták a közönséget.

Aztán jött a díjátadás: Mircea Deac, a Művészeti iskola vezetője négy különdíjat is felajánlott: három, egy évre szóló ének-tanulási lehetőséget ajánlott fel, ebből egyiket Varga Annamária, a másikat pedig Pop Ionut, a harmadikat Czumbil Henriette kapta meg. Deac másik különdíjának, egy dal profi stúdióban való rögzítésének a rocker Opre Florian örülhetett. Szintén Florian és Ionut örülhetett a Pokerface élő pókerklub különdíjának, ők egy-egy 50 lej értékű turnament beugrót kaptak.

Merk Annamári különdíjként kapta a One Day Club online szállásközvetítő portál egy éves, 60 ezer forint értékű klubtagságát.


A Karaoke Live nyertesei a színpadon
A Karaoke Live nyertesei a színpadon


Most jöjjenek a dobogós helyezetteknek járó díjak!

Az első helyezett Pataki Ágota díja egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége a hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban és egy 500 lej értékű minőségi bor vásárlási utalvány a Nachbil borászat felajánlásával.

A második helyezett Süveg Károly egy két éjszakás félpanziós wellness hétvégének örülhet a hajdúszoboszlói Hotel Napsugár felajánlásával, valamint a Fitland fitnessközpont 300 lej értékű egészség-utalványát is megkapta. Az utalványt Kerekes Emőke, a Fitland egészségközpont vezetője adta át.

A harmadik helyezett Halász Beáta nyereménye egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban valamint az Aphrodité szépségszalon 200 lej értékű szépségutalványa volt.

Gratulálunk minden nyertesnek és köszönjük a részvételt mindenkinek, akik jelentkeztek a Karaoka Live-ra. Külön köszönet jár a 4Ever zenekarnak a produkciókhoz szolgáltatott élő zenéért és a karaoke estek háziasszonyának, Nagy Katalinnak a műsorvezetéséret.

Hotel Napsugár, Hajdúszoboszló
Hotel Napsugár, Hajdúszoboszló
















 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: